Despre Baky My Day

În cateva cuvinte, suntem o echipă mică ce prajiturește cu pasiune. Vă invităm să ne descoperiți produsele pe care le pregătim, servim și livrăm, într-un spațiu primitor, decorat în stil scandinav și utilat cu cea mai nouă tehnologie pentru cofetărie și patiserie!

 

Pentru că ni s-a facut dor de dulcele proaspăt și natural din copilările, am luat rețetele de cozonac și pască ale bunicii și le-am recreat cu aceleași ingrediente și după același gust. Și pentru că ne place și conceptul de haute dessert, ne-am inspirit din cofetăria frațuzească și ne-am jucat cu ciocolată fără zahăr (care complimentează silueta și răsfață gustul), pulbere de cacao și nuci caramelizate, în trufe delicioase, praline crocante și mousse-uri catifelate.

 

Iubim să testăm limitele gusturilor și ale creativității, astfel am creat cateva deserturi inedite, precum prăjitura cu cafea și infuzie de tutun de pipă sau tarta cu branză brie și ciocolată neagră.Iar surpizele nu se opresc aici!

 

Nu ne plac ingredientele artificiale care modifică aromele și am decis să ne aliem cu cateva ingrediente de top naturale, care ne garantează un dulce desăvarșit. Printre ele se numără vestita frișcă Elle et Vire din Franța, ciocolata pură Icam din Italia, făina de la 7 Spice, fără aditivi chimici, untul cremos cu un conținut de 82% grăsime și fructele proaspete folosite pe post de îndulcitori în sortimentele fără zahăr.

 

În conceperea deserturilor cu adevărat apetisante și gustoase, ingredientele dau tonul însă procedeele de pregătire și coacere dau nota finală. De aceea am ales să folosim mixere și accesorii pentru gătit de la KitchenAid, pentru performanța și designul deosebit, și cuptoarele MIWE, primele cuptoare din lume care asigură o presiune atmosferică standard în camera de copt, astfel încat aluatul să nu fie afectat de factori externi precum presiunea, viteza aerului sau umiditatea.

 

În acest fel reușim să pregătim dulciuri gustoase și sănătoase, care respectă toate normele ISO HACCP, pentru ca clientul nostru să se simtă răsfățat și în siguranță.

Lucrăm tot timpul cu clienții noștri și, împreună, suntem capabili să creăm lucruri frumoase și uimitoare, care vor aduce cu siguranță rezultate pozitive și satisfacție completă.