Plata securizata

MONEDE:

Plățile, precum și rambursările sunt facturate în LEI (RON).

PLATA CU CARTE DE CREDIT SAU DE DEBIT:

 

În timpul pasului de plată "plată" - selectați opțiunea   "card". Eventualele taxe de transfer, precum și taxele pentruservicii bancare, pot fi taxate de către client.             Dacă clientul percepe taxe de tranzacție de către banca sa,  Bakemyday nu va  rambursa aceste taxe.

Acceptăm următoarele carduri de credit și carduri de debit

Vă rugăm să introduceți detaliile cardului dvs. pe site-ul nostru de plăți. Bakemyday folosește software de securitate pentru server de ultimă generație, cu criptare SSL, care asigurătransmiterea în siguranță și fără erori a detaliilor carduluidvs.

Plăți prin Visa sau Mastercard

Sistemul va recunoaște dacă cardul de credit este sau nu înregistrat în programele de securitate 3D verificate de Visasau Mastercard SecureCode.

Acestea sunt sisteme de securitate care au fost dezvoltate   pentru a se asigura că deținătorul de card înregistrat și distribuitorul online înregistrat sunt implicați în          tranzacție. Dacă sunteți membru al programului 3-D Secure, o fereastră pop-up va apărea pe ecran, solicitându-vă să introduceți parola atunci când efectuați o achiziție online. Această fereastră este legată de banca dvs. și vă solicită săintroduceți SecureCode (o parolă pe care ați selectat-o ​​     anterior). Tranzacțiile se pot face numai prin introducerea  parolei corecte.

Dacă cardul dvs. de credit nu este înregistrat la niciunul   dintre aceste programe, plata se poate face fără  autentificare ulterioară. Pentru mai multe informații despre sistemele de securitate ale cardului de credit, consultați:

Verificat prin Visa sau Mastercard SecureCode