Termeni si conditii

DATELE DE IDENTIFICARE

Acest site este detinut de Societatea Artisan Concept SRL  , cu sediul social in Bucuresti, Blvd.Octavian Goga,nr.16,Bl.M42, inregistrata la Registrul Comertului București sub nr. J40/12991/2016, CIF:RO36593332

DATE DE CONTACT:E-MAIL:BAKEMYDAYWEB@GMAIL.COM

Adresa de corespondenta: Blvd.Octavian Goga,nr.16,Bl.M42

UTILIZAREA SITE-ULUI / ACCEPTAREA CONDITIILOR

Accesarea, vizitarea sau folosirea site-ului www.bakemyday.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerate. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea lor.

DREPTURI DE AUTOR

Intregul continutul al website-ului este proprietatea Detinatorului si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al Detinatorului a oricaror elemente regasite in site, cu exceptia utilizarii in scopuri comerciale, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare. Pentru a ne sesiza orice incalcare privind legea pentru protectia drepturilor de autor, ne puteti contacta prin e-mail la adresa: bakemydayweb@gmail.com

DESCRIEREA SERVICIILOR

Bakemyday.ro pune la dispozitie informatiile cuprinse in cadrul website-ului strict in scop informativ general si nu garanteaza exactitatea lor. Informatiile sunt puse la dispozitia dvs. in mod gratuit si nu presupune o contraprestatie din partea dvs.

ABONAREA/DEZABONAREA

Prin introducerea adresei dvs. de e-mail in cadrul sectiunii “Aboneaza-te” sunteti de acord cu primirea periodica a newsletterelor, cu caracter informativ general, precum si cu prelucrarea de catre detinatorul website-ului a datelor dvs. personale colectate.

Pentru a va dezabona din lista noastra si a nu mai primi comunicari viitoare, va rugam sa accesati linkul de dezabonare regasit in partea de jos a newsletterului primit.

Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul nostru din Blvd.Octavian Goga,nr.16,Bl.M42

NEANGAJAREA RASPUNDERII

Bakemyday.ro nu poate fi facut raspunzatoar in nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site web.Bakemyday.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul niciunui material prezentat pe acest site. Acestea sunt prezentate in scop informativ.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata coroborate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 Aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date,  Artisan Concept SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Ce date colectam?

Colectam urmatoarele tipuri de date personale:

(1) Informatii despre calculatorul dumneavoastra si despre vizitele dumneavoastra si modulul de folosire a acestui website, cum ar fi IP-ul dumneavoastra, localizarea geografica, tipul de browser folosit, durata vizitei si numarul de pagini vizitate;

(2) Informatii pe care ni le oferiti dumneavoastra pentru abonarea la newsletter-ul Site-ului, si anume adresa de e-mail.

Scopurile colectarii datelor sunt:

(1) Administrarea siteului web;

(2) Imbunatatirea experientei dumneavoastra de browsing prin personalizarea siteului;

(3) A permite utilizarea serviciilor disponibile pe site;

(d) A va trimite comunicari de uz general (non-marketing);

(e) Sa reactionam la intrebari si plangeri ale dumneavoastra sau despre dumneavoastra, in legatura cu siteul web.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de abonare declarati ca acceptati ca adresa dvs. de e-mail sa fie incluse in baza de date a Artisan Concept SRL si va dati acordul expres ca aceasta sa fie stocata, utilizata si prelucrata de catre Artisan Concept SRL, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre Artisan Concept SRL, afiliatii si colaboratorii acestora pentru a va transmite comunicari cu caracter general si informativ referitoare la alte website-uri administrate de catre acelasi operator.

Vom utiliza datele cu caracter personal numai in scopul pentru care le-am colectat, cu exceptia cazului in care consideram in mod rezonabil ca trebuie sa le utilizam pentru alte motive si scopuri, iar acele motive si scopuri sunt compatibile cu scopul original.

In cazul in care trebuie sa utilizam datele cu caracter personal intr-un alt scop, vom notifica persoana vizata si  vom explica baza legala care ne permite sa facem acest lucru.

Securitatea datelor

Am implementat masuri de securitate adecvate pentru a impiedica pierderea accidentala, utilizarea sau accesarea datelor dumneavoastra cu caracter personal intr-un mod neautorizat, modificarea sau divulgarea acestora.  In plus, limitam accesul la datele cu caracter personal acelor angajati, agenti, antreprenori si altor terti care au nevoie sa le cunoasca in scopul desfasurarii afacerilor.  Acestia vor prelucra datele  cu caracter personal numai conform instructiunilor noastre si sunt supusi unei obligatii de confidentialitate.

Am implementat proceduri pentru a trata orice incalcare de date cu caracter personal suspecta si  vom notifica persoanele vizate si orice autoritate de reglementare aplicabila cu privire la o incalcare in cazul in care suntem obligati legal sa facem acest lucru.

Durata de prelucrare a datelor cu caracter personal este cuprinsa intre data la care v-ati exprimat consimtamantul in acest sens si data pana la care scopul identificat mai sus va fi indeplinit ori pana cand va veti exprima dreptul la stergerea datelor si dreptul de opozitie la prelucrare.

Informatii de dezabonare

Pentru a va dezabona din lista noastra si a nu mai primi informatii viitoare, va rugam sa accesati linkul de dezabonare regasit in partea de jos a newsletterului.

Precizam faptul ca datele dvs. nu vor fi transferate in afara Uniunii Europene si daca vom face acest lucru va vom obtine consimtamantul in prealabil si vom oferi garantii suficiente.

Prin citirea prezentelor Termeni si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, si anume:

  • Solicitarea accesului la datele cu caracter personal (cunoscute drept „solicitare de acces la date cu caracter personal”). Acest lucru permite persoanei vizate sa primeasca o copie a datelor cu caracter personal pe care le detinem şi sa verifice ca le prelucram in mod legal.
  • Solicitarea corectarii datelor cu caracter personal pe care le detinem. Acest lucru permite persoanei vizate sa corecteze orice date incomplete sau inexacte pe care le deţinem, deşi este posibil sa avem nevoie sa verificam acuratetea noilor date care ne sunt furnizate.
  • Solicitarea stergerii datelor cu caracter personal. Acest lucru permite persoanelor vizate sa ne solicite stergerea sau eliminarea datelor cu caracter personal in cazul in care nu exista un motiv bun pentru care sa continuam prelucrarea acestora. Acestea au de asemenea dreptul de a ne solicita ştergerea sau eliminarea datelor cu caracter personal in cazul in care si-au exercitat cu succes dreptul de a se opune prelucrarii (vezi mai jos), in cazul in care este posibil sa va fi prelucrat informatiile in mod ilegal sau in cazul in care ni se solicita stergerea datelor  cu caracter personal pentru a respecta legislatia locala. Cu toate acestea, este posibil sa nu putem respecta intotdeauna solicitarea  de stergere din motive juridice specifice care vor fi notificate, daca este cazul, la momentul solicitarii.
  • Obiectarea privind prelucrarea datelor cu caracter personal in cazul in care ne bazam pe un interes legitim (sau pe cele ale unui tert) şi exista ceva in situatia particulara care determina persoana vizata sa sa obiecteze prelucrarii din acest motiv, intrucat acest lucru are un impact asupra drepturilor si libertatilor sale fundamentale.
  • Solicitarea restrictiei de prelucrare a datelor  cu caracter personal. Acest lucru permite persoanei vizate sa ne solicite suspendarea prelucrarii datelor cu caracter personal in urmatoarele situaţii: (a) in cazul in care doreste sa stabileasca exactitatea datelor; (b) in cazul in care utilizarea noastra a
 • Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare

   

  Accesul și utilizarea acestui webite sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor și regulamentelor aplicabile. Accesând și utilizând website-ul, acceptați, fără limitări sau calificări, aceste condiții și luați la cunoștință că orice alte acorduri între dumneavoastră și Sc Artisan Concept SRL sunt înlocuite prin prevederile prezentelor condiții de utilizare. In privinta prelucrarii datelor dumneavostra cu caracter personal in contextul interactionarii cu acest website, va rugam sa consultati Politica de Confidentialitate, precum si Politica privind protectia datelor, cu aplicabilitate pentru datele prelucrate prin intermeniul website-ului si al aplicatiei de mobile, disponibile pe website: www.bakemyday.ro.
  Dacă nu sunteți de acord sau nu acceptați, fără limitări sau calificări, condițiile de utilizare ale acestui website, vă rugăm să părăsiți acest website. Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor afișate pe website-ul www.bakemyday.ro implică acceptarea condițiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea în bune condiții a website-ului, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor.
  Website-ul www.bakemyday.ro este administrat de SC Artisan Concept SRL., persoana juridica cu sediul in , B-DUL OCTAVIAN GOGA NR. 16, ET. P, TRONSON 2, MAGAZIN 1, BL. M42, COD POȘTAL 30983, SECTOR 3, BUCUREȘTI, inregistrata la Registrul Comertului sub nr.J40/12991/2016, cu codul unic de inregistrare fiscala RO36593332 respectiv cu sediul pentru comunicarea corespondenței în B-DUL OCTAVIAN GOGA NR. 16, ET. P, TRONSON 2, MAGAZIN 1, BL. M42, COD POȘTAL 30983, SECTOR 3, BUCUREȘTI.
  Nu sunt permise:
  1. copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau păstrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor și informațiilor existente pe acest website;
  2. încercarea de a interveni, prin orice mijloace, în conținutul acestui site, ștergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor și informatiilor publicate, sau îcercarea de a acționa în acest scop;
  3. încercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricărui sistem din rețeaua Artisan Concept S.R.L. sau accesarea oricăror servere sau servicii din rețeaua Artisan Concept S.R.L. care nu sunt publice, fără autorizație explicită în scris din partea Artisan Concept S.R.L..
  4. încercarea de a interveni în funcționarea serverelor de hosting sau în Artisan Concept S.R.L. prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin “flooding” sau “DOS”;
  5. folosirea oricăror adrese de e-mail publicate prin intermediul website-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing, pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop în afară de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fără acordul scris al posesorilor acestor adrese
  Disponibilitatea Serviciului
  Artisan Concept S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica sau de a întrerupe, temporar sau permanent, parțial sau în totalitate, serviciile puse la dispoziția vizitatorilor și a utilizatorilor prin intermediul acestui site, cu sau fără o notificare prealabilă. Artisan Concept S.R.L. nu este răspunzătoare față de utilizatori, orice terță persoană fizică / juridică sau instituție pentru modificarea, suspendarea sau întreruperea serviciilor disponibile prin intermediul website-ului. Artisan Concept S.R.L. poate schimba în orice moment conținutul și condițiile de folosire a website-ului. Noile condiții devin valabile în momentul în care au fost făcute publice prin înscriere în acest site și nu au caracter retroactiv.
  Obligațiile de înregistrare
  Pentru a putea cumpăra / comanda de pe www.bakemyday.ro, trebuie să introduceți datele dumneavoastră pe website. 
  Pentru informatii cu privire la modul de prelucrare a datele cu caracter personal, scopul solicitarii, temeiul legal al acestora precum si necesitatea consimtamantului dumneavostra, va rugam sa consultati Politica de Confidentialitate, precum si Politica privind protectia datelor, cu aplicabilitate pentru datele prelucrate prin intermeniul website-ului si al aplicatiei de mobile, disponibile pe website: www.bakemyday.ro
  În utilizarea serviciului, declarați că veți furniza informații reale, corecte, actuale, complete și nealterate despre dumneavoastră.
  Preț și modalități de plată
   Prețurile prezentate includ TVA cu exceptia serviciului de livrare ( de exemplu: transport Bucuresti)
  Prețul de achizitie prezentat pe bonul fiscal / factură va fi același cu cel prezentat pe website la momentul achiziției, afisat in confirmarea de comanda. 
  De asemenea, pentru a beneficia de livrarea produselor de pe website se percepe o taxa de livrare .
  Plata produselor se poate efectua în numerar la ridicarea produselor din punctul de vanzare situat la adresa B-DUL OCTAVIAN GOGA NR. 16, ET. P, TRONSON 2, MAGAZIN 1, BL. M42, COD POȘTAL 30983, SECTOR 3, BUCUREȘTI si prin card debit / credit  la plasarea comenzii online.
  Plata online: comanda se achită cu cardul bancar prin intermediul Netopia Payment www.netopia-payments.com. În cazul în care ați ales metoda de plată cu ajutorul cardului bancar, este necesar să completați un formular cu informații despre cardul dumneavoastră, pe o pagină securizată.
  Informații privind livrarea
  Termenul de livrare va fi comunicat la momentul plasării comenzii. Livrarea se face de către compania noastră, la adresa specificată de client. Acest termen poate fi modificat din motive independente de voința noastră.
  În cazul în care doriți să specificați anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresă sau puncte de reper, va rugam să introduceți în casuța de observații aceste lucruri înainte de finalizarea comenzii.
  Drepturile de autor (Copyright)
  Dreptul de autor pentru informațiile existente pe acest site este deținut de Artisan Concept S.R.L.sau de afiliații / partenerii săi. Niciun material de pe acest website nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără permisiunea explicită, scrisa a Artisan Concept S.R.L. Conținutul acestui website, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile și orice alte materiale prezente pe website sunt protejate de legea dreptului de autor și sunt proprietatea Artisan Concept S.R.L. sau a afiliaților / partenerilor săi. Este interzisă crearea de legături cu acest website ale altor site-uri sau invers, fără un acord prealabil scris. În situațiile în care acest lucru se întâmplă fără acordul scris al companiei Artisan Concept S.R.L., aceasta nu își asumă responsabilitatea pentru website-urile neafiliate cu care website-ul ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest website de către alte persoane decât cele autorizate Artisan Concept S.R.L. și își rezervă dreptul de a solicita sancționarea conform legislației în vigoare a oricărei acțiuni de acest tip.
  Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei părți a serviciilor, accesul, folosirea serviciilor sau informațiilor puse la dispoziție de Artisan Concept S.R.L. prin intermediul website-ului într-un mod care violează legislația românească sau internațională în materie de drept de autor și proprietate intelectuală, implică răspunderea civilă sau penală pentru astfel de acțiuni. Artisan Concept S.R.L. își rezervă dreptul de a impiedica prin orice mijloace și de a desolicita sancționarea conform legislației în vigoare a persoanelor implicate în distrugerea sau alterarea website-lui, a conținutului, securității acestuia sau încercarea de a ataca sau discredita Artisan Concept S.R.L. sau pe partenerii săi, produsele, serviciile și angajații acestora. Orice eventual litigiu în legătură cu acest website este de competența instanțelor de drept comun din România.
  Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuală puteți folosi adresa de e-mail: bakemydayweb@gmail.com
  Responsabilități privind produsele  
  Artisan Concept S.R.L. nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută responsabilă pentru orice pagube apărute prin folosirea produselor achiziționate prin intermediul acestui site, în alte scopuri decât cele menționate de producător.
  Limitarea răspunderii
  Artisan Concept S.R.L. nu va fi răspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunăvoința, posibilității de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar dacă Artisan Concept S.R.L.
  1. utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor wesite-ului;
  2. costul procurării de bunuri sau servicii complementare rezultând din orice bunuri, date, informații sau servicii achiziționate sau obținute, mesaje primite, tranzacții începute prin / de pe website;
  3. acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
  4. declarații sau acțiuni ale oricărei terțe părți asupra serviciilor website-ului;
  5. orice altă problemă legată de serviciile website-ului.
  Dacă se consideră că orice material pus la dispoziție pe website, postat pe website de către terți sau utilizatori, violează drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesară semnalarea acestei situații la adresa de corespondență B-DUL OCTAVIAN GOGA NR. 16, ET. P, TRONSON 2, MAGAZIN 1, BL. M42, COD POȘTAL 30983, SECTOR 3, BUCUREȘTI. sau la adresa de e-mail bakemydayweb@gmail.com
  Acest website este oferit în această formă fără alte garanții. Artisan Concept S.R.L. nu este și nu poate fi responsabilă pentru nepotriviri, indisponibilități sau alte defecte ale acestui website sau ale conținutului său.
  Toate informațiile cu privire la produsele și serviciile furnizate de către Artisan Concept S.R.L. sunt disponibile pe acest website, inclusiv dar fără a se limita la informații despre alergeni, gramaj, condiții de păstrare și termen de valabilitate.
  Litigii
  Prin folosirea, vizualizarea sau cumpărarea produselor de pe acest website, utilizatorul a luat la cunoștință faptul că legile române vor guverna Termenii și Condițiile de mai sus și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și Artisan Concept S.R.L. În cazul unor eventuale conflicte între Artisan Concept S.R.L. și clienții săi, se va încerca, mai întâi, rezolvarea acestora pe cale amiabilă în minimum 30 de zile lucrătoare.
  Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanța competentă în conformitate cu legile române în vigoare.
  DISPOZITII FINALE
  SC.Artisan Concept SRL isi rezerva dreptul de a-si modifica politica si conditiile de utilizare a website-ului fara o notificare prealabila.